ODLUKA DISCIPLINACA

U HAJDUKU MOGU OTVORITI ŠAMPANJAC: Stigle kazne zbog prijetnji Mamiću i paljenja baklji

Disciplinska komisija HNS-a na osnovu ovlaštenja Izvršnog odbora HNS-a donijela je odluke o kaznama za isključenja na utakmicama 7. kola hrvatskog prvenstva.

Iako se očekivalo da bi Hajduk mogao biti radikalno kažnjen zbog pjesme navijača upućene Zdravku Mamići to se nije dogodilo.  Postojala mogućnost da Hajduk u sljedećem kolu 17. rujna pred praznim tribinama dočeka Rijeku, ali to neće biti slučaj.

TORCIDA ŠOKIRALA JAVNOST: Novom pjesmom slave onog tko ubije Zdravka Mamića

TKO JE MAMIĆU PRIJETIO UBOJSTVOM? Splitska policija pregledava videosnimke s Poljuda kako bi otkrila krivce

Priopćenje Disciplinske komisije prenosimo u cijelosti.

HAJDUK I RIJEKA PRED PRAZNIM TRIBINAMA? Splićanima prijeti kazna zbog nove pjesme o Mamiću

“Igrači NK Rudeš, Cristian Garcia Glauder i Dominik Picak, koji su isključeni na utakmici 7. kola Slaven Belupo-Rudeš kažnjeni su s po jednom utakmicom zabrane igranja i novčanim kaznama u iznosu od po 4.000 kuna.

Planas Xevi Coll, predstavnik HNK Hajduk, kažnjen je ukorom zbog udaljenja s klupe u 77. minuti utakmice Hajduk-Istra 1961 (nesportsko ponašanje prilikom zamjene igrača).

Zbog paljenja veće količine pirotehničkih naprava u više navrata tijekom utakmice Hajduk-Istra 1961 te prekršaja iz članka 88. DP HNS-a od strane navijačke skupine Torcida, HNK Hajduk je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 25.000 kuna.

Kadeti Ive Čelić (Zadar) i Luka Žaja (Šibenik), zbog isključenja na utakmicama 3. kola Prve HNL-kadeti (prekršaji iz čl. 57. DP HNS) kažnjeni su s po četiri utakmice zabrane igranja”.

 

Povratak na Net.hr