MA NIJE MOGUĆE DA JE TO PRAVI RAZLOG? / Tyson konačno otkrio zašto se vraća u ring - 'Tada mi se upalila lampica'

Image
Foto: Profimedia

Tyson bi se u ring trebao vratiti uskoro u egzibicijskoj borbi protiv slavnog boksačkog prvaka Roya Jonesa

30.7.2020.
8:44
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih teškaša u povijesti boksa, Amerikanac Mike Tyson, odlučio se prije nekoliko mjeseci vratiti u ring. Odmah je krenuo s vrlo napornim treninzima, skinuo je dosta kilograma, vratio mišićnu masu i izgleda kao u najboljim danima.

Tyson bi se u ring trebao vratiti uskoro u egzibicijskoj borbi protiv slavnog boksačkog prvaka Roya Jonesa Juniora. No, mnogi se pitaju zašto se Tyson uopće vraćao boksu. Novac u njegovu slučaju nije u pitanju jer sasvim dobro živi od uzgoja kanabisa i štoviše rekao je da će novac od meča dati u humanitarne svrhe. A kako je cijela priča oko povratka započela otkrio je TMZ-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram

Zašto se vraća?

"Prišao mi je šogor i pitao me želim li se boriti s Bobom Sappom. Rekao sam mu da neće biti ništa od toga, ali upalila mi se lampica. Pristao sam kada mi je rečeno da ćemo se boriti po boksačkim pravilima. Sapp je golem, ali u boksu se mogu nositi s njim. Nakon toga smo ušli u kontakt s drugim tipom i evo me na kraju kod Roya Jonesa. Ni sam ne znam kako se to dogodilo, ali sam zahvalan što više ne živim kao nekad", otkrio je Tyson.

Naglasio je još jednom kako se ne vraća u ring iz vlastite koristi već će sve donirati u humanitarne svrhe. "Mnogi su pričali o tome kako se vraćam radi novca, ali ne brinite se. Neću ništa zaraditi od ovog meča, novac ide u humanitarne svrhe", veli Tyson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitali su ga na kraju hoće li štedjeti protivnika u egzibicijskom meču, a odgovor je sasvim jasan. "Ja se znam boriti samo na jedan način", rekao je Tyson,

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo