HAJDUK U DOBROM MOMENTU / Tudorov recept za uspjeh: 'Svaki dan je novo dokazivanje'

Igor Tudor bio je jako zadovoljan predstavom svoje momčadi protiv Slaven Belupa što se ne može reći za novog stratega Koprivničana Elvisa Scoriju.

3.3.2014.
11:37
VOYO logo

"Momci su odigrali pravu utakmicu, lijepo je bilo vidjeti apaluze i to jedinstvo s publikom, sada se okrećemo jednom pravom ispitu koji nas čeka u nedjelju, a to je Istra. Tradicionalno težak protivnik, želimo nastaviti niz dobrih igara, ja se nadam pobjedi", najavio je trener Hajduka.

"Mi smo u jednom dobrom momentu, svaka utakmica je priča za sebe, momci su shvatili da bez 100-postotnog angažmana nema pobjede protiv nikoga, napredujemo, postajemo zreliji, svaki dan je novo dokazivanje...", istaknuo je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijede dva gostovanja na kojima ste pretrpjeli poraze?

"Kao što sam rekao, okrećemo se pravim ispitima, prvo Istra... razmišljamo samo o njima. Na meni je kao treneru da pripremim tu utakmicu kako treba", oprezan je Tušo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov kolega s koprivničke klupe Elvis Scoria svjestan je svih nedostataka svoje momčad, a kao najvažnije ističe manjak samopouzdanja.

"Dominantni Hajduk, pogotovo kroz prvo poluvrijeme, znali smo da Hajduk igra takav nogomet s dosta posjeda i s dosta igrača stvara višak, pogotovo preko bokova. Trkaći su bili ispred nas korak-dva, nismo im mogli parirati. U drugom poluvremenu je Hajduk malo maknuo nogu s gasa, došli smo malo do igre, imali smo nešto prilika, ali nismo tijekom cijele utakmice bili na pravoj razini, rekao bih čak i na prvoligaškoj razini. Ekipa nema samopouzdanja, ekipa se navikla na poraze, to se vidi...", detektirao je Scoria.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo