TUDOR DAN NAKON OTKAZA DOBIO NOVU PONUDU ZA POSAO: / Mogao bi trenirati Nasrija i Samuela Eto'oa?

Image
Foto: AFP

Igor Tudor prije nekoliko je dana dobio otkaz na mjestu trenera Galtasaraya, a navodno je već idući dan dobio poziv i ponudu za posao

21.12.2017.
20:50
AFP
VOYO logo

Jedan od potencijalnih nasljednika na njegovom mjestu je i bivši izbornik Vatrenih i donedavni trener West Hama, Slaven Bilić. Tu je vijest neslužbeno potvrdio i Murat Özari, član Upravnog odbora Galatasaraya, ali bliže tom poslu su Fatih Terim, Ronald Koeman i Louis van Gaal, kako prenosi 24 sata. Osim turske momčadi, interes je za usluge našeg trenera pokazao i davljenik Premiershipa, Swansea.

Isti medij prenosi, kako je Igor Tudor, samo dan nakon otkaza u Galatasarayu, dobio poziv Alija Safaka Özturka , 33-godišnjeg predsjednika Antalyaspora koji se također natječe u Superligi i nalazi se na 16. mjestu od 18 momčadi koliko ih se natječe u najjačem rangu turskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub pun zvijezdi

Klupu Antalyaspora zbog loših je rezultata prije par dana napustio Leonardo, bivši trener Milana koji je u 16 utakmica uspio doći do svega tri pobjede. A to je pomalo neshvatljiv rezutat s obzirom na to kakve sve zvijezde igraju u tom klubu - tamo su Samir Nasri, Jeremy Menez, Johan Djorou i legendarni Kamerunac, Samuel Eto'o.

Tudor je navodno uzeo dan dva za razmišljanje o cijeloj situaciji i potencijalnom preuzimanju jedne od lošijih momčadi Superlige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo