TROJICA KOLUMBIJACA VEĆ STIGLA U ŠIBENIK: / Vrijede pet puta više od cifre za koju je klub prodan

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Zanimljivo je da je Šibenik prodan za tek 100 tisuća eura

15.9.2020.
15:15
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Novi hrvatski prvoligaš Šibenik dobit će nove vlasnike. Na sjednici gradskog vijeća odlučeno je da će klub preuzeti tvrtka Football Smart International čiji su vlasnici iz Kolumbije.

Image
KOLUMBIJCI KUPUJU ŠIBENIK ZA SMIJEŠNO NISKU CIJENU: /

'Gdje ste ih našli? Pa kod njih se pere novac i raste proizvodnja kokaina'

Image
KOLUMBIJCI KUPUJU ŠIBENIK ZA SMIJEŠNO NISKU CIJENU: /

'Gdje ste ih našli? Pa kod njih se pere novac i raste proizvodnja kokaina'

Odmah nakon što je ovo potvrđeno, klub je na službenoj stranici objavio da su Kolumbijci Juan Diego Nieva, Yeferson Contreras Villamizar i Juan Camilo Mesa novi igrači HNK Šibenika. Dodali su i to da su novopridošli igrači došli na posudbu iz Kolumbijske Americe Cali do 2022. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nieva će nastupati u dresu s brojem 8, Yeferson u dresu broj 11, a Mesa će na leđima nositi broj 2, potvrdili su i napisli nekoliko riječi o svojim novim članovima.

“Juan Diego Nieva rođen je 13. veljače 1999. godine koji igra na poziciji defenzivnog veznog, centralnog i koji može igrati na desnoj strani veznog reda. Do sada je nastupa samo za CD America de Cali te je skupio 18 nastupa u prvenstvu i kupu. Također, je i član Kolumbijske U-20 reprezentacije. Trenutačna tržišna vrijednost igrača se procjenjuje na 350,000 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Yeferson Contreras Villamizar rođen je 10. kolovoza 1999. godine koji igra na poziciji napadača. Prošao je sve selekcije CD America de Cali, te je zadnje dvije godine proveo na posudbama u kolumbijskom klubu Orsomarso, i MLS-u (Indy Eleven). Njegova se vrijednost procjenjuje na 100,000 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juan Camilo Mesa rođen je 23. veljače 1998, godine koji igra na poziciji stopera. Počeo je igrati za Atlético Bucaramanga, da bi potom prešao u jedan od najboljih klubova Kolumbije – CD America de Cali. Upisao je 11 nastupa u osvajanju titule prvaka 2019. godine i aktivan je član Kolumbijske U-23 reprezentacije. Vrijednost igrača se procjenjuje na 100,000 tisuća eura”, stoji na stranici kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo