TRILER U DOMU SPORTOVA: / Medvjedi srušili veliki SKA i bacili navijače u trans

Image
Foto: Screenshot

Hokejaši Medveščaka stigli su u nedjelju do nove pobjede u novoj sezoni Kontinentalne hokejske lige, nakon što su u Ledenoj dvorani Doma sportova u produžetku svladali moćni SKA iz St.

2.10.2016.
20:16
Screenshot
VOYO logo

Oko 5300 navijača Medveščaka okupilo se u Domu sportova kako bi pomogli svojim ljubimcima u pokušaju da dođu do pobjede u dvoboju s jednom od najbogatijih i najkvalitetnijih momčadi u KHL-u. Šteta je što 'medvjedi' nisu uspjeli osvojiti sva tri boda, jer su do 51. minute imali dva pogotka prednosti (4-2), ali na kraju su i dva boda vrlo dobar ulov za momčad Gordieja Dwyera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak je poveo u 5. minuti pogotkom Bobbyja Butlera, ali je radost trajala svega 43 sekunde koliko je trebalo Jevgeniju Dadonovu za prvi od njegova tri pogotka na utakmici. Ipak, zagrebački oklopnici su prvi odmor dočekali s golom prednosti, zahvaljujući sedmom ovosezonskom pogotku najboljeg Medveščakova strijelca Gilberta Brulea.

U drugoj trećini Dadonov je u 28. minuti izjednačio na 2-2, ali je Čeh Tomaš Mertl devet sekundi prije isteka 40. minute ugurao pak u mrežu za novo vodstvo domaće momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Edwin Hedberg je sjajno povukao kontru u 45. minuti, proslijedio pločicu Shaoneu Morrisonnu koji je svladao Mikku Koskinena za 4-2. No, uslijedio je povratak gostiju u režiji Jevgenija Dadonova koji je u 51. minuti pogodio za 4-3. U 58. minuti Aleksandar Barabanov je na asistenciju kapetana Ilje Kovaljčuka donio izjednačenje za SKA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Kovaljčuk je u posljednjoj sekundi regularnog dijela napravio prekršaj za isključenje, kojim je spriječio Tomaša Mertla u izglednoj situaciji za pogodak. U igri "4 na 3" najbolje se snašao švicarski Hrvat Goran Bezina koji je u 62. minuti svojim prvim pogotkom u dresu Medveščaka donio pobjedu i drugi bod svojoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak je iz 15 utakmica osvojio 20 bodova i nalazi se na 12. mjestu ljestvice Zapadne konferencije KHL-a, a SKA je u 16 dvoboja osvojio 36 bodova i drugi je iza moskovskog CSKA (40) koji će u utorak, 4. listopada, s početkom u 19 sati, gostovati u Domu sportova.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

MEDVEŠČAK - SKA 5-4 (2-1, 1-1, 1-2, 1-0)

Strijelci: 1-0 Butler (5), 1-1 Dadonov (5), 2-1 Brule (9) - PP1, 2-2 Dadonov (28) - PP1, 3-2 Mertl (40) - PP1, 4-2 Morrisonn (45), 4-3 Dadonov (51), 4-4 Barabanov (58), 5-4 Bezina (62)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo