Vijest koja je uzburkala duhove

TRESLA SE BRDA, JAVIO SE MESSI: Argentinac objasnio skandalozno otkriće France Footballa

Nakon što je poput ‘bombe’ odjeknula vijest kako je Lionel Messi za 15 minuta zaradio nevjerojatnih 3,5 milijun eura za postavljanje kamena temeljca budućeg stadiona u afričkoj državi Gabon, putem priopćenja je navodno objašnjena informacija koja je uzburkala duhove i podigla prašinu u nogometnom svijetu.

Lionel Messi negira da je dobio 3,5 milijun eura za posjet Gabonu”, navodno stoji u priopćenju.

Podsjetimo, Messi se prošlog vikenda pojavio u Gabonu! Osobno ga je pozvao predsjednik te afričke države Ali Bongo i to kako bi položio kamen temeljac budućeg stadiona na kojem će se igrati utakmice Kupa nacija.

France Footbal objavio vijest

No, veliku buru podiglo je otkriće France Footballa da je Messi za ovaj 15-esto minutni poslić od predsjednika Bonga dobio vrtoglavih 3,5 milijuna eura!

Bilo je puno onih kojima je ta čitava parada bila smiješna, parada u kojoj je predsjednik Bongo u jednom trenutku osobno vozio nogometaša u svome automobilu, a u kojoj je Messi sudjelovao u ležernom izdanju obućen u kratkim hlaćama i casual majici.

Naravno, u situaciji kada u Africi ima puno onih gladnih koji jedva preživljavaju, ovakvo bjesomučno bacanje novaca bio bi veliki šamar i “ruganje životu” svima onima koji dane proživljavaju razmišljajuću što će jesti, kako preživjeti.

 

Povratak na Net.hr