TRENUTAK ZBOG KOJEG SU SVI NA MAKSIMIRU ZANIJEMILI OD STRAHA: / 'Takvo nešto još nisam doživio. Ne znam kako je to moguće'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Kapetan je bio u velikim bolovima, no nije na kraju izašao iz igre.

9.2.2019.
21:01
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama povećali su svoju prednost na vrhu ljestvice Prve HNL na 14 bodova ispred drugog Osijeka 1-0 (0-0) domaćom pobjedom protiv Istre 1961 u susretu 20. kola igranom u subotu. Jedini gol na utakmici postigao je Petković iz kaznenog udarca u 86. minuti.

Image
DINAMO SE NAMUČIO U GENERALNOJ PROBI UOČI POVIJESNE UTAKMICE: /

Modri zabili tek u završnici

Image
DINAMO SE NAMUČIO U GENERALNOJ PROBI UOČI POVIJESNE UTAKMICE: /

Modri zabili tek u završnici

Tijekom utakmice kapetan ArijanAdemi ostao je ležati na travnjaku što je zabrinulo ne samo trenera NenadaBjelicu nego i sve kojima su Modri bliski srcu. Vrištao je on od bolova, ali se na kraju vratio na travnjak. Što se zapravo dogodilo ispričao je trener Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam u životu imao takva iskustva pa stvarno ne znam kako rame uspijeva tako izletjeti i vratiti se, ali mislim da će s Ademijem biti sve u redu", kazao je Bjelica poslije utakmice. Idućeg tjedna Dinamo igra prvu utakmicu 16-ine finala Europske lige s Viktorijom Plzen.

Slijedi gostovanje u Plzenu

"Jako sam pozitivan i uvijek optimist. Naravno, u četvrtak nas čeka potpuno drukčija utakmica i jači suparnik. Igramo u gostima i sve će to puno drukčije izgledati. A, sad, kako i s kim, vidjet ćemo u četvrtak", kazao je te se osvrnuo na činjenicu da Izeta Hajrovića neće moći koristiti zbog kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Arijan Ademi. Foto: Igor Kralj/PIXSELL

"Vidjet ćemo, na toj smo poziciji sad isprobali i Olma, a u drugom poluvremnu i Oršića. Tražili smo optimalno rješenje. Kadziora smo protiv Istre čuvali jer još nije sto posto spreman. A, koja je opcija za Plzeň... Može Olmo, Oršić, pa Šitum koji je ulaskom donio dosta živosti u ovoj takmici, a na kraju krajeva je izborio i jedanaesterac", rekao je i otkrio da je analitičar Jasmin Osmanović bio na utakmici Viktorije i Mlade Boleslav ove subote.

"Istra? Bila dobro organizirana na terenu, jako se dobro branila, nije nam dala baš previše prostora da kombiniramo u sredini. Da smo uspjeli zabiti ranije, možda bi i utakmica bila drukčija. Ali, bila je ovo apsolutno zaslužena pobjeda iako je izvojevana u završnici. Komplimenti mojoj momčadi na nova tri boda i sad se pripremamo za nova iskušenja", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo