banner

JEZIVO

[FOTO, VIDEO] BOLID U SUDARU IZLETIO SA STAZE: Nakon toga se prepolovio; Čula se velika eksplozija

Pogledajte prilog RTL-a o hororu u Bahreinu

VN Bahreina je u potpunosti obilježila stravična nesreća u prvom krugu utrke. Romain Grosjean se u svom Haasu već u trećem zavoju prvog kruga zabio u ogradu, a bolid se prepolovio i zapalio u velikom plamenu.

[FOTO, VIDEO] ZASTRAŠUJUĆA NESREĆA NA VN BAHREINA: Bolid izletio, eksplodirao i prepolovio se; Jedna od najtežih nesreća posljednjih godina

Strepnja i nesigurnost

Strepnju i nesigurnost prekinuo je 34-godišnji Francuz koji je izašao iz plamena na nogama te je uz pomoć medicinskog osoblja došetao do kola Hitne pomoći te je prošao s lakšim opeklinama i slomljenim rebrom, ali bez teških posljedica.

Motorsport je samo za dlaku izbjegao tragediju, a moderni sustavi sigurnosti spasili su život francuskom pilotu. Inače, Lewis Hamilton slavio je u utrci koja je u potpunosti pala u drugi plan.

Velika eksplozija

Tako je jednu mirnu večer na stazi u Bahreinu prekinula je velika eksplozija i jezive scene. U prilogu RTL-a možemo vidjeti i trenutak kad su se bolidi sudarili i kad bolid juri prema ogradi.

Dramatične scene iz bahreinske pustinje upravo kruže svijetom, pravo je čudo što nitko nije poginuo. Pogledajte prilog RTL-a.

Povratak na Net.hr