TRENUTAK INSPIRACIJE: / Messi spasio Barcu od Duje Čopa!

Image

U prvoj subotnjoj utakmici 21. kola španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona je gostovala kod Malage i na La Rosaledi stigla do nova tri boda osvojena 2-1 pobjedom.

23.1.2016.
19:04
VOYO logo

Povela je Barcelona nakon odigrane minute susreta pogotkom Munira, njegovim četvrtim u posljednje tri odigrane utakmice za klub. Ovako brz pogodak aktualni prvaci španjolske lige posljednji su puta postigli 2008. kada je Eto’o u drugoj minuti ogleda zabio Huelvi.

Gotovo 28.000 gledatelja razgalio je Juanpi u 32. minuti poravnanjem rezultata. Malaginom 21-godišnjem veznjaku postignuti pogodak bio je prvi u utakmicama elitnog razreda španjolskog nogometa. Također, prvi je to gol koji je Barcelona primila u tekućoj godini i prvi nakon 396 ligaških minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messijev 20. gol u sezoni

Za tri nova boda branitelja naslova sjajnim se golom pobrinuo Lionel Messi pogodivši u padu iz prve lijevom nogom. Argentinskom nogometašu bio je to jedanaesti prvenstvenih pogodak u petnaestoj utakmici, ali i 14. u posljednjih 13 utakmica za klub. Ukupno je u ovoj sezoni odigrao 24 utakmice i iskoristio ih za 20 pogodaka i devet asistencija.

Kod domaćih je sasvim solidno igrao Duje Čop, u 80 minuta na terenu čak se i našao u nekoliko izglednih situacija, ali Bravo je obranio njegove pokušaje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://dai.ly/x3o1aaf

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo