TRENER MOLDEA: / 'Nisam bio sretan kada sam vidio da ćemo igrati s Dinamom'

Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpic

Nogometaši norveškog prvaka Moldea puni optimizma stigli su u Zagreb, gdje sutra u 21 sat na Maksimiru igraju prvu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka protiv Dinama.

27.7.2015.
20:44
PIXSELL, Marko Prpic
VOYO logo

Njihov trener Tore Ole Skullerud bio je prilično dobre volje na današnjoj presici. Norvežani imaju svoj cilj, a on je plasman u Ligu prvaka ili Europsku ligu. Ulogu favorita u ovom dvoboju Ole Skullerud daje Dinamu.

"Ja sam vrlo veseo i sretan čovjek, ali nisam bio sretan kada sam vidio da ćemo igrati s Dinamom. Dinamo je odlična momčad, pravi izazov za moje igrače, ali i veliki favorit u ovim utakmicama. O Dinamu znamo dovoljno, pogledali smo sve njihove utakmice u ovogdišnjem prvenstvu. Tri prvenstvene, ali i oba dvije protiv luksemburškog suparnika. Znamo kako Dinamo igra, znako što nas očekuje sutra", kazao je Tore Ole Skullerud za Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slabe igre Moldea

Dobra vijest za trenera ModrihZorana Mamića su slabe igre Moldea u norveškom prvenstvu. Molde je u posljednjem prvenstvenom srazu izgubio kod kuće od Bodø/Glimta s 1:2, a trenutno se nalazi na 6 mjestu prvenstvene ljestvice s osvjenih 25 bodova (7 pobjeda, 4 remija i 6 poraza).

Norveški sastav i nije u nekoj formi, no opreza nikad dosta. Da se ne bi ponovio Aalborg od prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 'strahu' od Soudanija, Pjace, Henriqueza i Machada

"No, mi smo odigrali nekoliko vrlo dobrih utakmica u kojima nam je sreća okrenula leđa. Za nas je to bilo vrlo frustrirajuće, no vjerujem kako ćemo u nastavku sezone biti pravi", objašnjava Tore Ole Skullerud ovogodišnju prvenstvenu sezonu, koji je istaknuo na koga treba pripaziti u Dinamu.

"Sutra ćemo morati pripaziti napadački dio momčadi, posebice igrače s brojem 2 (Soudani), 20 (Pjaca) i 9 (Henriquez). Ali, Dinamo ima izrazito snažan napadački dio igre, tu ne smijemo zaboraviti niti glavnog kreatora momčadi, igrača s brojem 10 (Machado)".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo