MAMIĆ I KEK SE SLOŽILI: / Prvenstvo još nije gotovo, još je 12 bodova u igri

Image

Rijeka i Dinamo odigrali su u derbiju 32. kola 1. HNL bez pogodaka na Rujevici.

19.4.2016.
22:52
VOYO logo

"Želio sam dobiti utakmicu, ali budući da je utakmica bila takva kakva je, onda je remi objektivan rezultat. Ne mogu biti nezadovoljan kada smo ostali s prednošću od četiri boda; to bi bilo malo bezveze od mene, kazao je nakon utakmice Zoran Mamić i upozorio: "Prvenstvo još nije riješeno!"

'Dobro što je razlika ostala ista'

"Dobro je za nas što je razlika ostala ista, ali već u subotu nas očekuje momčad koja nas je pobijedila. Očekujem tešku utakmicu u Splitu, iako domaćin nije u formi. Moramo biti na pravoj razini", dodao je Dinamov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Znali smo da će Rijeka pred svojim navijačima na početku imati pozitivnu energiju, a mi možemo žaliti za sjajnom prilikom u 2. minuti u kojoj je Fernandes pucao umjesto da je namjestio zicer Henriquezu koji bi samo onda trebao loptu pospremiti u praznu mrežu", izjavio je Mamić.

Rijeka je opet razočarala defanzivnom igrom, u utakmici sezone uputila je tek jedan udarac u okvir Dinamovih vratiju, a utakmicu završila samo s jednim napadačem na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Teško je reći što je Rijeka htjela'

"Teško je reći što je htio naš suparnik i koji su bili njihovi zahtjevi. Puno puta sam rekao da mene zanima moja momčad. Ne bi komentirao protivnika i njihove poteze", dodao je trener maksimirske momčadi.

Rijeku je ponovno skupo stajala predefanzivna igra, kakvu forsira slovenski stručnjak Matjaž Kek:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Kek: Za nas još ništa nije gotovo

"Nismo zadovoljni rezultatom, silno smo željeli pobjedu. Bio je ovo dinamičan derbi. Morali smo realizirati neke od prigoda jer jasno je da u ovakvim utakmicama, protiv protivnika kao što je Dinamo, moraš iskoristiti i ono malo šansi koje ti se pruže. Za nas još ništa nije gotovo. Još je 12 bodova u igri i svaki te protivnik u HNL-u može 'maznuti' ako nisi pravi", rekao je Kek i prokomentirao suđenje:

"Sudac nije bio u glavnoj ulozi i nije bilo spornih situacija, a sve ostalo ovisi kako gledaš. Imaš li plave ili bijele naočale. Nije suđenje bilo super kako sam najavljivao, ali morate znati da nije ni lako suditi ovakvu utakmicu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo