TRENER DETEKTIRAO NAJVEĆE PROBLEME: / Cedevita najavila da Cibonino vodstvo neće potrajati

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Cibona je u prvoj utakmici pokazala koliko je opasan protivnik

24.5.2019.
10:18
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je u prvoj utakmici finala doigravanja Prvenstva Hrvatske Cibona u srijedu u KC-u Dražen Petrović svladala Cedevitu s 88:84, druga utakmica igra se na istom mjestu već u petak u 20 sati, a serija se igra na četiri pobjede.

"Mi moramo biti bolji. Normalno da ne možemo biti zadovoljni, s obzirom da smo izgubili, i moramo popraviti neke stvari u igri koje nisu bile dobre. Prije svega, početak i pristup nekim stvarima koje su osnove košarke i onda se možemo nadati boljem rezultatu", izjavio je trener Cedevite Slaven Rimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cibona zaslužila

Njegovu je ekipu cijele sezone krasila čvrsta igra, zbog koje je i izborila drugo mjestu u regularnoj sezoni ABA lige.

"Na takav način moramo odgovoriti. Ništa nam neće biti poklonjeno. Pobjeda neće doći sama od sebe. Moramo se potući za nju, odigrati odgovorno, hrabro i pametno u napadu i to su stvari na koje ćemo ukazivati do utakmice. Nadam se da ćemo to popraviti i da ćemo pobijediti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cibona je u prvoj utakmici pokazala koliko je opasan protivnik.

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

15.05.2019., Dom sportova, Zagreb - HT Premijer liga, 4. utakmica polufinala Prvenstva Hrvatske, KK Cedevita - KK Zadar. Slaven Rimac, trener Cedevite Photo: Robert Anic/PIXSELL

"Vidio sam jednu motiviranu momčad koja želi pobijediti. Stvarno su igrali timski i zasluženo pobijedili. Mi, osim desetak minuta, možda malo više, nismo funkcionirali ni u obrani ni u napadu i tako je jednostavno jako teško doći do pobjede. Da se i ona dogodila, možda ne bi bilo zasluženo. Prema tome, okrećemo se drugoj utakmici. Ova je za nama i idemo probati izjednačiti seriju", dodao je strateg Cedevite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Andrija Stipanović zna da Cedevita može bolje nego što pokazala u prvoj utakmici finala.

Sve do nas

"Sigurno nismo pokazali naše najbolje i pravo lice u prvoj utakmici. Nedostajalo je puno koncentracije i htijenja, no što je, tu je. I prošle godine smo gubili s 0-1. Nema nam druge nego da stisnemo redove i da se vratimo u ritam u kojem smo bili dok je trajala ABA liga jer ovo sigurno nije Cedevita koja je igrala ove godine. Igra se na četiri pobjede, ništa nije izgubljeno i očekujem da ćemo doći spremni, odgovorniji, s više želje i probati pobijediti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cibona gaji drugačiji stil igre od Zadra.

"Sigurno da je Zadar igrao potpuno drugačiju košarku, ali mislim da je, ako ne nedostaje naše energije i ako smo sto posto fokusirani, sve do nas i nadam se da ćemo to već do iduće utakmice pokazati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo