TRENER BENFICE JOŠ UVIJEK NE RAZMIŠLJA O MODRIMA: / 'O Dinamu za sada znam samo jednu stvar...'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Pozornost Lagea sada je usmjerena na subotnji veliki derbi u Portu

26.2.2019.
14:56
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Trener sljedećeg Dinamova suparnika u Europskoj ligi, portugalskog velikana Benfice BrunoLage nakon 4-0 pobjede protiv Chavesa u 23. kolu domaćeg prvenstva rekao je kako još ne razmišlja o susretu protiv hrvatskog prvaka koji je na rasporedu 7. ožujka.

"Bila je to dobra izvedba. Snažno i odlučno smo ušli u utakmicu pa jako dobro odigrali prvo poluvrijeme. Znali smo kako napraviti ono što je trebalo napraviti", rekao je Lage nakon trijumfa protiv 17. momčadi portugalskog prvenstva. Upitan o Dinamu s kojim će igrati 7. ožujka u Zagrebu pa 14. ožujka u Lisabonu odgovorio je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Nemaju vremena

"Nemam saznanja o protivniku. Vrlo je kompliciran... u posljednja dva, tri dana analizirali smo utakmice Chaves-Porto, Braga-Chaves, Chaves-Maritimo i još uvijek našu prezentaciju protiv Galatasaraya. Proveli smo dva i pol sata ili tri da bismo analizirali svaku od njih, a moramo naći vremena i za jesti te spavati. To je naš način rada, ne razmišljamo dalje od toga. Znamo da je Dinamo momčad koja je napravila zanimljiv put u Europi, ali to je to", rekao je Lage.

Pozornost Lagea sada je usmjerena na subotnji veliki derbi u Portu. Porto je vodeća momčad prvenstva sa 57 bodova a Benfica je druga sa 56. Pet dana kasnije njegovi igrači gostovat će u Maksimiru protiv vodeće momčadi hrvatskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo