TRENER BARCE POJASNIO ŠTO SE DOGODILO U VILLARREALU: / 'Bila je to luda utakmica...'

Image
Foto: Profimedia

U posljednjim sekundama susreta nakon ubačaja iz kornera Luis Suarez je sjajno pogodio za 4-4.

3.4.2019.
8:31
Profimedia
VOYO logo

U susretu 30. kola španjolskog nogometnog prvenstva Villarreal i Barcelona su odigrali 4-4, a bod gostima donio je Luis Suarez golom u trećoj minuti sudačke nadoknade. Barca je povela 2-0, domaćin je potom okrenuo rezultat s četiri gola u nizu, no Barca je u završnici susreta s igračem više uspjela izboriti remi.

Image
LUDA UTAKMICA KATALONACA! /

Barca primila četiri gola od motiviranog suparnika i odigrala završnicu o kojoj će se dugo pričati

Image
LUDA UTAKMICA KATALONACA! /

Barca primila četiri gola od motiviranog suparnika i odigrala završnicu o kojoj će se dugo pričati

Barcelona je otvorila utakmicu bez Lea Messija, našeg Ivana Rakitića i Gerarda Piquea, međutim i bez njih Katalonci su nakon 16 minuta vodili 2-0 golovima Philippea Coutinha i Malcoma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Villarreal se nije predavao i do konca poluvremena je smanjio na 2-1 golom Samuela Cuckwuezea u 23. minuti. U nastavak susreta domaćin je ušao sjajno i Karl Toko Ekambi je izjednačio u 50. minuti, a 12 minuta kasnije Vicente Iborra je zabio za 3-2.

Messi za spas

Ernesto Valverde je shvatio kako mora reagirati i u igru je ubacio Messija, a potom i Rakitića. Kada je Carlos Bacca u 80. zabio za 4-2 činilo se kako će Barca upisati i treći poraz ove sezone u Primeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, domaćin je u 86. minuti ostao s igračem manje nakon što je isključen Alvaro Gonzalez, a Leo Messi je u 90. minuti produžio nadu gostima. U posljednjim sekundama susreta nakon ubačaja iz kornera Luis Suarez je sjajno pogodio za 4-4.

"Bila je ovo luda utakmica. Ovo je dokaz koliko je teško osvojiti prvenstvo. Moramo učiti iz ovog susreta. Izgubili smo kontrolu nakon prvih 45 minuta kada je sve bilo u našim rukama", rekao je Ernesto Valverde. Posebno se u obrani mučio Samuel Umtiti jer su mu brzonogi napadači Villarreaal radili probleme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedi derbi

"Ostavili smo im previše prostora. Dopustili smo im da nam dolaze leđa i to nam je stvaralo probleme", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac posljednjeg pogotka na utakmici Luies Suarez također je rekao kako je Barca odlično započela susret. Istaknuo je da bi pobijedili da su poveli s 3-0.

"Međutim, Villarreal je u očajnoj situaciji i nisu se predavali", kazao je. Barca sada na vrhu ima osam bodova ispred Atletica, a ovog vikenda slijedi obračun s momčadi Diega Simeonea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova momčad ima duha i nikad se ne predaje. Želimo osvojiti naslov i to smo jasno poručili. Još uvijek smo ispred Atletica, ao va utakmica nam je podsjetnik da ćemo skupo platiti pogreške", rekao je Urugvajac.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo