NEUMORAN

TRČI, OLA, TRČI: “Svima želim pokazati da godine nisu važne”

Ivica Olić neuništivi je “stroj”, svojom izdržljivošću i upornošću već godinama zadivljuje  i Nijemce igrajući za HSV, Wolfsburg, Bayern… Za manje od dva mjeseca proslavit će 36 godina, a tajnu svoje tjelesne pripremljenosti, hrvatski reprezentativac otkrio je Bildu.

“Uvijek sam pazio na svoje tijelo i zato imam manje problema od drugih”, kazao je Olić.

“Želim mirnu sezonu s HSV-om”

 

“Ne znam do kad ću igrati, idem godinu po godinu. Ove sezone mogu biti na vrunskoj razini, gladan sam pobjeda. I s 36 godina želim napredovati, svima pokazati da godine nisu ograničenje”, kazao je Ivica Olić koji se prošle sezone vratio u HSV.

Hamburžani su se na kraju sezone jedva spasili ispadanja iz Bundeslige u dodatnim kvalifikacijama.

“Želim mirnu sezonu s HSV-om, a to znači da ne budemo slabiji od 10. mjesta”, dodao je Olić u kojemu još uvijek nije zamro napadački instinkt.

“Branit ću ako treba, ali ja sam napadač”

“Često me stavljaju na krilo, a meni nije problem raditi ono što trener kaže. Za HSV sam htio i braniti, samo da ostanemo u ligi. Međutim, ja nisam krilo, ja sam napadač i mjesto mi je u šesnaestercu, to sam rekao i treneru”, pojasnio je “nepoderivi” Olić kojeg i izbornik Niko Kovač još poziva u reprezentaciju.

“Svaki je trener drugačiji, netko inzistira na radu s loptom, netko na trčanju, a Van Gaal obožava tehnologiju”, otkrio je Ola.

Povratak na Net.hr