TRAŽIO MEDICINSKU POMOĆ PA ISPAO: / Ćorić bez polufinala Umaga

Image
Foto: Pixsell

Hrvatski tenisač 18-godišnji Borna Ćorić u petak je poražen u četvrtfinalu ATP turnira u Umagu od Španjolca Roberta Bautiste sa 3:6, 3:6 nakon sat i 40 minuta igre.

24.7.2015.
22:35
Pixsell
VOYO logo

Bautista je prvi došao do prednosti osvojenog servisa, i to kod vodstva 4-3, pa je servirao za set. No, Borna Ćorić mogao je vratiti izubljeni servis, imao je tri lopte za "break", ali je prvi set ipak pripao Španjolcu.

"Svladala me iscrpljenost"

U drugom setu vidno iscrpljeni Borna Ćorić je zatražio medicinsku pomoć, ali to mu nije pomoglo. Kod 3-3 Bautista je napravio "break" i potom je rutinski zaključio meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas se nisam osjećao najbolje. Imao sam priliku u prvom setu vratiti break, ali nisam iskoristio nekoliko lopti. U drugom setu svladala me iscrpljenost", rekao je Ćorić.

Ispao Fognini

Bautista će u polufinalu igrati protiv Portugalca Joaoa Souse, koji je pobijedio finalista Umaga otprije dvije godine Talijana Fabija Fogninija sa 6:2, 3:6, 7:6 (6) u meču koji je trajao nešto više od dva sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dvoboju dvojice Austrijanaca slavio je Dominic Thiem, kojemu je Andreas Haider-Maurer predao meč u trećem setu nakon što je gubio sa 0-3. Thiem će u polufinalu igrati protiv boljeg iz susreta između Francuza Gaela Monfilsa i Nijemca Philippa Kohlschreibera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo