TRAŽI SE KRIVAC ZA NEUSPJEH: / Slijedi drastični rez - ili odlazi trener ili pola momčadi

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Rukometaši PPD Zagreba razočarali su na početku sezone u Ligi prvaka, s tri poraza na startu znatno su umanjili ambicije za prolaskom u drugi krug natjecanja.

10.10.2016.
13:58
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Momčad koja je prošle godine stigla do četvrtfinala najjačeg natjecanja u Europi, ove sezone izgleda kao potpuno razbijen sastav koji do pobjede u Ligi prvaka može tek pukim slučajem.

Trener Veselin Vujović koji je prošlih sezona u potpunosti osvojio zagrebačku publiku, ove sezone, nakon povratka s Olimpijskih igara u Riju, gdje je vodio Sloveniju, više ne moće povezati niti svoje momčadi. S druge strane, igrači na terenu izgledaju kao da bojkotiraju svog stratega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nešto se čudno događa'

"Nešto se čudno se događa s mojom momčadi, ne znam što. Ne mogu više, idem na par dana kući u Šabac", poručio je Vujović koji je dosad uživao bezrezervnu podršku ljudi iz kluba.

No, situacija se promijenila. U Zagrebu su prisiljeni napraviti drastičan rez. Najlakše bi bilo otpisati trenera, no teško se tek tako odreći "najboljeg na svijetu", kako Vujoviću tepaju čelnici kluba iz Veprinačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I zato je moguće i drugo rješenje, "plinari" će nastaviti s Vujovićem, a riješiti se petorice "spornih" igrača.

Slijede Metalurg i Meškov

"Postao sam prefin. Ja sam čovjek s planine i to više neće ići tako. Morat ću to promijeniti", poručio je Vujović nakon poraza u švedskom Kristianstadu i najavio kako

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na potezu je klub. Ili će stati iza trenera i njegove odluke da se riješi igrača ili će promijeniti trenera, što je manje očekivani rasplet.

PPD Zagreb u utorak čeka utakmica kod kuće protiv Metalurga, u subotu slijedi novi okršaj u Ligi prvaka, stiže Meškov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo