Netko je suvišan

TRAŽI SE KRIVAC ZA NEUSPJEH: Slijedi drastični rez – ili odlazi trener ili pola momčadi

Rukometaši PPD Zagreba razočarali su na početku sezone u Ligi prvaka, s tri poraza na startu znatno su umanjili ambicije za prolaskom u drugi krug natjecanja.

Momčad koja je prošle godine stigla do četvrtfinala najjačeg natjecanja u Europi, ove sezone izgleda kao potpuno razbijen sastav koji do pobjede u Ligi prvaka može tek pukim slučajem.

Trener Veselin Vujović koji je prošlih sezona u potpunosti osvojio zagrebačku publiku, ove sezone, nakon povratka s Olimpijskih igara u Riju, gdje je vodio Sloveniju, više ne moće povezati niti svoje momčadi. S druge strane, igrači na terenu izgledaju kao da bojkotiraju svog stratega.

‘Nešto se čudno događa’

“Nešto se čudno se događa s mojom momčadi, ne znam što.  Ne mogu više, idem na par dana kući u Šabac”, poručio je Vujović koji je dosad uživao bezrezervnu podršku ljudi iz kluba.

No, situacija se promijenila. U Zagrebu su prisiljeni napraviti drastičan rez. Najlakše bi bilo otpisati trenera, no teško se tek tako odreći “najboljeg na svijetu”, kako Vujoviću tepaju čelnici kluba iz Veprinačke.

I zato je moguće i drugo rješenje, “plinari” će nastaviti s Vujovićem, a riješiti se petorice “spornih” igrača.

Slijede Metalurg i Meškov

“Postao sam prefin. Ja sam čovjek s planine i to više neće ići tako. Morat ću to promijeniti”, poručio je Vujović nakon poraza u švedskom Kristianstadu i najavio kako

Na potezu je klub. Ili će stati iza trenera i njegove odluke da se riješi igrača ili će promijeniti trenera, što je manje očekivani rasplet.

PPD Zagreb u utorak čeka utakmica kod kuće protiv Metalurga, u subotu slijedi novi okršaj u Ligi prvaka, stiže Meškov.

Povratak na Net.hr