TRAKAVICA JE I SLUŽBENO GOTOVA: / Barcelona potvrdila Griezmannov transfer i objavila detalje ugovora

Image
Foto: AFP

Svjetski prvak pojačao napad Barcelone

12.7.2019.
15:29
AFP
VOYO logo

Španjolski prvak Barcelona i službeno je potvrdila transfer francuskog napadača Antoinea Griezmanna iz Atletico Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svojoj službenoj stranici katalonski klub je potvrdio da je isplatio 120 milijuna eura i tako aktivirao otkupnu klauzulu u Griezmannovom ugovoru.

Kako je navedeno, francuski ofenzivac je potpisao ugovor na pet godina, do 2024., i u njemu će imati otkupnu klauzulu od 800 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitava saga oko njegovog transfera traje cijelo ljeto. Griezmann je na kraju prošle sezone objavio da će napustiti Atletico Madrid. Od tog trenutka zapravo ni nije bilo ozbiljnijeg kandidata od Barcelone, samo se još trebalo utvrditi koliko će milijuna eura Barca morati uplatiti za njegove usluge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je Barca platila 120 milijuna eura za nekadašnju zvijezdu Real Sociedada i Atletico Madrida i time aktivirala njegovu klauzulu u ugovoru. Griezmann je dao do znanja navijačima i upravi kluba kakvi su mu planovi za budućnost tako što se nije pojavio na treningu na početku pripremama. Mogao bi zbog svega toga na Metropolitanu dobiti zvižduke na svom prvom gostovanju s Barcelonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo