TRAGEDIJA U ENGLESKOJ

BOKSAČ UMRO DVA DANA NAKON POBJEDE: Na ovom videu, snimljenom odmah nakon borbe, vidjelo se da mu nije dobro…

U karijeri je imao šest pobjeda, dva poraza i jednu neodlučenu borbu

Scott Westgarth, 31-godišnji boksač preminuo je jutros u bolnici nakon pobjede koju je ostvario prije dva dana. Westgarth je u važnom dvoboju na bodove pobijedio Deca Spelmana, ali pozlilo mu je ubrzo nakon meča.

On i Spelman razgovarali su s novinarima nakon borbe, a na Westgarthu se vidjelo da nije dobro. Na putu prema svlačionici reagirala je i hitna služba koja ga je prevezla u bolnicu, a ostale borbe koje su se trebale održati te večeri su otkazane. Među njima je bio i Curtis Woodhouse, bivši nogometaš koji je cijelu karijeru proveo igrajući za engleske niželigaše.

Westgarth je bio autsajder u toj borbi, ali uspio je izdržati i doći do pobjede te se približiti statusu izazivača u poluteškoj kategoriji. Poraženi Spelman je u šoku i ne može vjerovati da se ovo dogodilo nakon njegove borbe:

“Srce mi je potpuno slomljeno i ostao sam bez riječi. Nastavit ću moliti za Scotta i njegovu obitelju. Počivaj u miru prijatelju”, napisao je Spelman.

Tragično preminuli boksač debitirao je 2013. godine, a u karijeri je imao šest pobjeda, dva poraza i jednu neodlučenu borbu.

 

Povratak na Net.hr