STRAVIČNO

TRAGEDIJA U OBITELJI ZVIJEZDE VATRENIH I REALA!? ‘Modrićeva rođakinja oteta i ubijena u Salvadoru!’

Španjolski list Sport objavio je strašnu vijest koja je uzdrmala obitelj hrvatskog reprezentativca Luke Modrića. Njegova rođakinja oteta je i ubijena u Salvadoru, gdje je boravila i radila posljednjih šest godina, tvrdi taj list.

Nesretna Susana Modrić, 40-godišnja majka dvoje djece, oteta je u ponedjeljak, a njezino je tijelo pronađeno dva dana kasnije, u prtljažniku automobila, piše Sport.

DEMANTI LUKE MODRIĆA I NJEGOVE OBITELJI: ‘Zaprepašteni smo, nikad nismo čuli za tu ženu’

Motiv za ubojstvo ostaje zasad nepoznat, a policija je pokrenula istragu.

Susana Modrić rođena je u Hrvatskoj, ali je odrasla u Njemačkoj, prije nego što je počela živjeti u SAD-u, a zatim se preselila u Salvador. Bila je vlasnica poljoprivrednog imanja Candelaria San Jorge San Miguel. Udala se za Salvadorca prezimena Araniva, rodila i potom se rastala.

Njezin poljoprivredni biznis posljednjih je mjeseci bio zatvoren, a Susana Modrić bila je najavila kako želi napustiti Salvador.

Ubojstvo Susane Modrić, nije prva tragedija u obitelji hrvatskog nogometaša. Lukin djed je kao civil stradao tijekom Domovinskog rata 1991. godine. U selu blizu Obrovca, ubili su ga vojnici srpske paravojske.


NOVO: Par sati nakon što je Sport objavio vijest o smrti Susane Modrić, hrvatski reprezentativac Luka Modrić demantirao je da je riječ o njegovoj rođakinji. Opširnije pročitajte OVDJE

 

Povratak na Net.hr