INCIDENT NA TRAVNJAKU

TOTALNI KAOS U LIPIKU: Krenulo je spornom odlukom suca, a onda je došlo do sveopće tučnjave

Domaćini su stali u obranu svojih navijača te su sasuli optužbe na račun gostiju

Velika tučnjava izbila je u Lipiku tijekom utakmice 12. kola ŽNL Osječko-baranjske županije u kojoj je istoimeni domaćin ugostio Tim Osvježenje. Nakon što je Lipik zabio za 4-3, gosti su tražili zaleđe, ali ono nije dosuđeno pa je nakon toga krenuo kaos. Gosti su napali suca, a ubrzo su se u sve uključili domaćini. Lipik se o incidentu očitovao na službenoj Facebook stranici. Posebno ih je pogodilo što su neki prenijeli da su i navijači sudjelovali u incidentu.

Video reagiranje

“Službeno video reagiranje NK Lipik 1925 na sve napisane neistine vezane uz incident sa subotnje utakmice protiv ekipe NK Tim Osvježenje iz Kuzmice.

U trenucima incidenta niti jedna osoba koja nije bila u zapisniku nije bila na terenu niti je izazvala nerede. Nerede su izazvali isključivo gostujući igrači što je vidljivo iz ovog video priopćenja.

Lipički navijači su miroljubive osobe i vjerujemo da nikad ne bi uletjeli u teren, nekoga napali i nanijeli štetu našem klubu. Zašto je došlo do ovakvih neistina u javnosti, neka istraže nadležni organi Hrvatskog nogometnog saveza”, poručili su uz snimku incidenta.

Susret je,inače, završio pobjedom domaćina 5-3.

Povratak na Net.hr