INCIDENT NA TRAVNJAKU

TORRESOV ‘KRVNIK’ U ŠOKU: ‘Odmah sam otišao u bolnicu, Fernando me smirivao’

Trenutak kada je Fernando Torres bez svijesti ostao ležati na travnjaku stadiona Riazor u La Coruñi.

Stadion je zanijemio, a jedino kome je u tom trenutku na travnjaku bilo teže nego unesrećenom Španjolcu je suparniku s kojim je završio u duelu.

Veznjak Deportiva Alex Bergantinos posjetio je odmah poslije utakmice Fernanda Torresa u bolnici. Prije samog odlaska u posjetu je odbacio da je bilo ikakve zle namjere prilikom njihovog sudara te je zatražio oprost zbog incidenta.

VRSALJKO I GABI BRZOM REAKCIJOM SPASILI TORRESU ŽIVOT: ‘Njihova intervencija bila je savršena’

“Dobro je i sretan je. Rekli su mu kako je i sve je savršeno razumio. Rekao mi je da se smirim i da se ovakve stvari događaju”, izjavio je Bergantinos za Cope.

“Bio je smiren i čak se smijao. Sjeća se utakmice i drugih stvari, ali se ne sjeća ničega vezano za incident”, poručio je veznjak Deportiva.

“Na travnjaku sam se molio da mu se dođe do svijesti što je prije moguće. Bio je to sudar glavama, ali on ga nije očekivao. Na sreću liječnici su ga stabilizirali. Poslije takvog incidenta ne možeš više razmišljati o utakmici. Te se stvari događaju, ali najvažnije je da je dobro”, jasan je veznjak.

Brz oporavak Španjolcu poželjeli su mu i neki od bivših suigrača i nogometaša, a poruke su došle i od klubova za koje je igrao.

Povratak na Net.hr