Tole odgovorio Terzi: Ne polemišem sa čovekom kome se sudi

Karadžić zaratio i sa Terzićem

3.4.2013.
19:38
VOYO logo

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić odgovorio je na optužbe nekadašnjeg prvog čoveka FSS Zvezdana Terzića.

U izjavi datoj tim povodom, Karadžić podseća da se protiv Terzića vodi sudski postupak zbog malverzacija u fudbalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Podsetio bih sve da je pre mesec dana održana Redovna sednica Skupštine FS Srbije. Na njoj smo, kao i uvek, razgovarali o svim temama - otvoreno i analitički. Toj sednici nije prisustvovao član Skupštine Zvezdan Terzić kao predstavnik OFK Beograda. Samim tim, propustio je mogućnost da na za to adekvatnom mestu otvori i temu o kojoj danas govori. Nije ignorisanje, ali ne smatram da sam dužan da danas, kada je on iz određenih razloga to odlučio, odgovaram na njegova mišljenja. Uz to, smatram da kao predsednik Fudbalskog saveza Srbije ne treba da ulazim u polemiku sa čovekom koji je sudski procesuiran zbog navodnih malverzacija u fudbalu. Samim tim, i njegov kredibilitet je svakako doveden u pitanje - rekao je Karadžić.

Podsetimo, protiv Terzića se trenutno na Višem sudu u Beogradu vodi proces zbog zloupotrebe službenog položaja i sumnje da je od prodaje tri fudbalera OFK Beograda

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo