Tole odgovorio Terzi: Ne polemišem sa čovekom kome se sudi

Karadžić zaratio i sa Terzićem

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić odgovorio je na optužbe nekadašnjeg prvog čoveka FSS Zvezdana Terzića.

U izjavi datoj tim povodom, Karadžić podseća da se protiv Terzića vodi sudski postupak zbog malverzacija u fudbalu.

Podsetio bih sve da je pre mesec dana održana Redovna sednica Skupštine FS Srbije. Na njoj smo, kao i uvek, razgovarali o svim temama – otvoreno i analitički. Toj sednici nije prisustvovao član Skupštine Zvezdan Terzić kao predstavnik OFK Beograda. Samim tim, propustio je mogućnost da na za to adekvatnom mestu otvori i temu o kojoj danas govori. Nije ignorisanje, ali ne smatram da sam dužan da danas, kada je on iz određenih razloga to odlučio, odgovaram na njegova mišljenja. Uz to, smatram da kao predsednik Fudbalskog saveza Srbije ne treba da ulazim u polemiku sa čovekom koji je sudski procesuiran zbog navodnih malverzacija u fudbalu. Samim tim, i njegov kredibilitet je svakako doveden u pitanje – rekao je Karadžić.

Podsetimo, protiv Terzića se trenutno na Višem sudu u Beogradu vodi proces zbog zloupotrebe službenog položaja i sumnje da je od prodaje tri fudbalera OFK Beograda

Povratak na Net.hr