TO SU BILA VREMENA: / Emotivan oproštaj velikana u mitskoj dvorani

Image

Sinoć su Chichago Bullsi gostovali u Staples Centru, što je bila sjajna prilika da LA Lakersi još jednom pozdrave svog bivšeg člana Pau Gasola.

29.1.2016.
9:33
VOYO logo

Iz tog razdoblja veže ga veliko prijateljstvo s Kobejem Bryantom, protiv kojega je sad igrao po prvi put u Staples Cenetru otkako je otišao iz "Grada anđela". Sinoć su dvojica košarkaških velikana posljednji put istrčala zajedno na parket, ovaj put na različitim stranama...

Drugi dom

"Stalno sam mislio na trenutke koje sam proveo s Kobeom. Ova dvorana je za mene uistinu posebna, dugo mi je bila pravi dom. Toliko toga se dogodilo u Los Angelesu, sve je u ovom gradu i s ovom momčadi bilo vrlo intenzivno", prisjetio se dobrih vremena Pau Gasol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv bivših 21 poen, 12 skokova i 7 asistencija

S obzirom na njegovu sjajnu formu, lošim Lakersima je vjerojatno žao što je 35-godišnji Španjolac kao slobodan igrač otišao iz kluba prije godinu i pol. Pau Gasol je protiv svoje bivše momčadi bio blizu "triple-doublea", imao je učinak od 21 poena, 12 skokova i 7 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kobe Bryant, koji nije bio potpuno zdrav od sezone 2012/2013 ubacio je deset poena i iz igre šutirao 4-13, a Lakersi su izgubili i osmu utakmicu u nizu. Trenutačno su na omjeru 9-39.

Najbolji kod gostiju bio je Jimmy Butler s 26 poena i 10 skokova

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati:

Indiana Pacers - Atlanta Hawks 111:92 Washington Wizards - Denver Nuggets 113:117 Toronto Raptors - NY Knicks 103:93 Memphis Grizzlies - Milwaukee Bucks 103:83 New Orleans Pelicans - Sacramento Kings 114:105 LA Lakers - Chichago Bulls 91:114

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo