ČERVAR UPOZORIO IGRAČE: / 'To je taj ego. I protiv Brazila su mislili da su bolji, a sjetite se što se dogodilo'

Image
Foto: Screenshot

Dan nakon utakmice između Hrvatske i Srbije pred novinare je stao izbornik Lino Červar.

14.1.2020.
9:54
Screenshot
VOYO logo

Nakon što su završena natjecanja u skupinama A i C europskog rukometnog prvenstva, poznate su četiri reprezentacije koje će igrati u skupini I drugog kruga, a među njima je i Hrvatska. Hrvatska je završila natjecanje u skupini A s tri pobjede i u drugi krug prenosi dva boda.

"Što se tiče Brazila, igrači su mislili da su bolji od njih, a zaboravili su da su već imali problema s njima. To je jedan agresivni rukomet, a ipak su mislili da se može individualnom igrom to riješiti što je odvelo u stranputicu. Kad smo počeli razmišljati što je bilo dogovoreno, onda je bilo kasno", upozorio je izbornik Lino Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Ekipa se mora držati dogovora i taktike za vrhunski rezultat. Zato je jučerašnja utakmica jako pomogla. Individualno smo mislili rješavati stvari. To je taj ego. Oni moraju razumjeti da je igrati za reprezentaciju jedno, a klub drugo. Ti si tamo okružen s vrhunskim igračima, a ovdje imamo ovo što Hrvatska sada može dati. Razlika je velika. Moramo timskom igrom i taktičkom disciplinom pobijediti", naglasio je i dodao kako su tkao igrali protiv Bjelorusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Hrvatske u skupini I igrat će i Španjolska, Njemačka, te Bjelorusija. Hrvatska i Španjolska sele u Beč sa po dva boda, dok Njemačka i Bjelorusija kreću s nulom.

Posljednja dva suparnika u drugom krugu natjecanja Hrvatska će doznati u utorak kada su na rasporedu susreti trećeg kola u skupini B.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zadnjem kolu igrat će Austrija i Sjeverna Makedonija, te Ukrajina i Češka. Uo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo