TO BI ODJEKNULO: / Hrvatska dobiva prvog igrača u dresu Manchester Uniteda?!

Image
Foto: Igor Kralj / PIXSELL

Mario Mandžukić je postao meta broj jedan Manchester Uniteda i klub s Old Trafforda je blizu njegova dovođenja.

10.6.2015.
10:18
Igor Kralj / PIXSELL
VOYO logo

Sve su veći izgledi da će 29-godišnji nogometaš nakon samo jedne sezone napustiti redove Atletico Madrida. Iako je u netom završenoj sezoni postigao 20 pogodaka, očito nije u potpunosti zadovoljio trenera Diega Simeonea, tako da bi ovo ljeto mogao završiti na nekoj drugoj adresi.

Spominjali su se posljednjih tjedana i mjeseci Liverpool, Manchester City, Arsenal, Wolfsburg, Borussia Dortmund, Milan, a prije nekoliko dana su talijanski mediji izvještavali da ga u svojim redovima želi europski doprvak Juventus. Manchester United se dosad nije spominjao u toj priči, ali The Sun sada tvrdi da je postao glavna želja menadžera Louisa van Gaala koji traži napadača koji će biti potpora kapetanu Wayneu Rooneyju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamjena za Van Persieja

Falcao je već napustio klub nakon neuspješne jednogodišnje posudbe, a na izlaznim je vratima i Robin van Persie. Na Old Traffordu stoga žele popuniti nastalu rupu, a nakon Edinsona Cavanija, Karima Benzeme i Gonzala Higuaina, sada je kao navodna želja u prvi plan iskočio i Mandžukić.

Otočki mediji, inače, uz Manchester United vežu desetke igrača, pa tek treba vidjeti hoće li i ovo biti priča za jedan dan ili se doista radi o ozbiljnom zanimanju Crvenih vragova. U slavnom klubu s Old Trafforda dosad nije igrao nijedan hrvatski nogometaš tako da bi Mandžukić mogao probiti tu barijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo