NA UDARU

TKO SE TO USUDIO NAPRAVITI CRO COPU? ‘Dragi obožavatelji, ne brinite… sve ću vas obavijestiti na vrijeme’

Legendarni Mirko Filipović nedodirljiv je u ringu, ali u posljednjih tjedan dana postao je žrtva drskih hakera koji su blokirali dva Cro Copova Facebook profila, onaj privatni i onaj službeni, preko kojih je često komunicirao sa svojim navijačima.

“Prije nekih tjedan dana hakirali su mi privatni račun na Facebooku, a sada se ista stvar dogodila i sa službenim. Za sada nije objavljeno ništa sporno na stranici koja uopće ne radi, ali onemogućeno mi je uređivanje stranice”, kazao je Mirko Filipović za SN.

CRO COP POLUDIO ZBOG PROVOKACIJE S FACEBOOKA: ‘Legendo boli te sisa za moje borbe’

“Facebook mi nije toliko bitan u životu, ali želim upozoriti svoje navijače da se ne osvrću na glupe objave ako ih bude ili da ne daj Bože netko traži novce…”, dodao je zabrinuti Cro Cop.

Nedavno je upravo na Facebooku objavio kako oproštajnu borbu želi odraditi protiv Fjoroda Jemjeljanjenka, što je većina obožavatelja dočekala s oduševljenjem. Puno “lajkova” Mirko je skupljao i objavama snimki svojih treninga, kao i zabavnih trenutakam, zafrkancije sa svojim prijateljima i sparing-partnerima.

‘Ma tko će njih uhvatiti’

Tko bi se uopće usudio hakirati profil Mirka Filipovića?

“Tko će njih uhvatiti. Već sam poslao poruku Facebooku da je došlo do neke pogreške i sada čekamo odgovor. ‘Fejs’ mi je trebao za komunikaciju s navijačima, volim podijeliti neke svoje trenutke. Ukoliko budem morao otvarati novi profil, sve ću obavijestiti na vrijeme”, zaključio je Mirko Filipović.

Povratak na Net.hr