TKO LAŽE: / Teška optužba Mamićeve svite!

Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl

Sudac subotnjeg derbija Prve HNL između Hajduka i Dinama igranog na Poljudu Bruno Marić, kao što je i najavio na konferenciji za novinare,

21.9.2015.
17:02
Pixsell, Goran Stanzl
VOYO logo

"Ljubo Pavasović Visković i Goran Vučević nasrnuli su na suce, ali su ih u pokušaju težeg fizičkog nasilja spriječili splitski policajci u civilu i redarska služba. Ne želeći se upuštati u davanje ocjena, o delikatnim trenucima incidenta upozoravamo da dio medija tvrdi da je Vučević uspio uhvatiti za dres suca Marića i vući ga, no o tome će više reći kamere, kako ono televizijske tako i one sigurnosne.

Pavasović Visković grubo je vrijeđao suca Marića, a sve to još više je radikaliziralo i onako 'nabrušenu' publiku, pa je stadion ponovno skandirao 'mrzim Dinamo'. Prema izjavi suca Marića prisutni su ga psovali, a potom se na južnom dijelu istočne tribine dio gledatelja pokušao probiti na teren, što su spriječili pripadnici redarske službe i policije. Na teren je ubrzo poletjela i stolica", stoji između ostaloga u izvješću HHO-a, koji još navodi kako je povjerenik Dinama za sigurnost Krešimir Antolića podnio kaznenu prijavu protiv Ljube Pavasovića Viskovića tvrdeći da mu je isti neposredno pred kraj utakmice rekao: "Bruno Marić ti večeras neće izaći živ iz Splita".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HHO također navodi kako je Ljubo Pavasović Visković priveden istu večer na saslušanje u policijsku upravu splitsku, a sutradan je pozvan u policijsku upravu daruvarsku. Iz izjave dane medijima vidljivo je da Ljubo Pavasović Visković negira optužbe Krešimira Antolića.

Podsjetimo, stavovi HHO-a su već godinama vrlo bliski Zdravku Mamiću, što nije niti čudno jer HHO vodi njegov prijatelj Ivan Zvonimir Čičak, a dok je potpredsjednik iste ustanove suprug Dinamove direktorice...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo