TKO ĆE NA EURO: / Čačić u manje od 48 sati donosi konačnu odluku

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija preselila se na dio priprema u Rovinju. Čačićeva momčad skoro je u kompletnom sastavu.

29.5.2016.
22:33
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nakon tjedan dana odmora, došli su u Rovinj i odradili prvi trening. Momčadi još nedostaju tek Luka Modrić i Mateo Kovačić, koji imaju najbolje moguće "opravdanje" za izostanak, finale Lige prvaka koje su sinoć osvojili s Realom. Oni će se ostatku ekipe pridružiti u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objava u utorak

Izbornik Ante Čačić ima još samo dva dana do isteka roka za prijavu konačnog popisa od 23 igrača koji će putovati na EURO. U sljedećih 48 sati morat će odlučiti o četvorici prekobrojnih, u utorak bismo trebali saznati tko će u Francusku

Hrvatska će se u petak preseliti iz Rovinja u Opatiju gdje će dočekati dvoboj protiv San Marina, u subotu na riječkom stadionu Rujevica. Bit će to posljednji test Vatrenih pred EURO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čačić ima malo dvojbi

Što se tiče konkretnih imena, s priprema reprezentacije otišao je vratar Dominik Livaković, a s obzirom da protiv Moldavije nije zaigrao ni minute, čini se da će Čačić otpisati i Duju Ćaleta-Cara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za preostala dva mjesta, prema nekim kalkulacijama, konkuriraju Duje Čop, Domagoj Antolić, Marko Rog i Ante Ćorić. Alen Halilović trebao bi se naći među putnicima na EURO. Čačić je nedavno ionako izjavio da u momčadi ima još vrlo malo dvojbi.

Strpimo se...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo