Stigli Mandžo, Srna i Raketa

TKO ĆE NA EURO: Čačić u manje od 48 sati donosi konačnu odluku

Hrvatska nogometna reprezentacija preselila se na dio priprema u Rovinju. Čačićeva momčad skoro je u kompletnom sastavu. U nedjelju su se ostatku Vatrenih pridružili Mario Mandžukić, Ivan Rakitić i Darijo Srna, koji su prošlog vikenda igrali finala nacionalnih kupova. đ

Nakon tjedan dana odmora, došli su u Rovinj i odradili prvi trening. Momčadi još nedostaju tek Luka Modrić i Mateo Kovačić, koji imaju najbolje moguće “opravdanje” za izostanak, finale Lige prvaka koje su sinoć osvojili s Realom. Oni će se ostatku ekipe pridružiti u četvrtak.

Objava u utorak

Izbornik Ante Čačić ima još samo dva dana do isteka roka za prijavu konačnog popisa od 23 igrača koji će putovati na EURO. U sljedećih 48 sati morat će odlučiti o četvorici prekobrojnih, u utorak bismo trebali saznati tko će u Francusku

Hrvatska će se u petak preseliti iz Rovinja u Opatiju gdje će dočekati dvoboj protiv San Marina, u subotu na riječkom stadionu Rujevica. Bit će to posljednji test Vatrenih pred EURO.

Čačić ima malo dvojbi

Što se tiče konkretnih imena, s priprema reprezentacije otišao je vratar Dominik Livaković, a s obzirom da protiv Moldavije nije zaigrao ni minute, čini se da će Čačić otpisati i Duju Ćaleta-Cara.

Za preostala dva mjesta, prema nekim kalkulacijama, konkuriraju Duje Čop, Domagoj Antolić, Marko Rog i Ante Ćorić. Alen Halilović trebao bi se naći među putnicima na EURO. 
Čačić je nedavno ionako izjavio da u momčadi ima još vrlo malo dvojbi.

Strpimo se…

Povratak na Net.hr