TKO ĆE IGRATI UMJESTO LOVRENA I VIDE? / Daliću se nudi jedino logično rješenje, ali postoji problem

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Šest godina se nije dogodilo da barem jedan od dvojca nije bio u momčadi

15.10.2019.
8:28
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik Zlatko Dalić ostao je bez udarnog stoperskog para, Domagoja Vide i Dejana Lovrena, za posljednju kvalifikacijsku utakmicu protiv Slovačke u kojoj će ulog biti plasman na Europsko prvenstvo iduće godine.

Pozicija je to na kojoj je Dalić najtanji pa će imati dosta problema oko sastavljanja novog stoperskog para. Trenutačno se kao prva opcija čine TinJedvaj i MatejMitrović. Jedvaj u reprezentaciji igra na desnoj strani, ali u Ausburgu je prije svega stoper. U slučaju da se Dalić odluči za njega Karlo Bartolec bi zauzeo mjesto na desnoj strani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matej Mitrović je u reprezentaciji već pet godina. Prvi poziv uručio mu je Niko Kovač 2014. Debitirao je protiv Argentine u studenome te godine. Bio je na Dalićevoj preliminarnoj listi za SP, ali na kraju nije bio među 23 igrača koja su stigla do srebra.

Često ozlijeđeni

Problem kod Jedvaja i Mitrovića je njihovo krhko zdravlje. Često su ozlijeđeni i treba vidjeti hoće li za mjesec dana biti u formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

14.11.2018., Zagreb - Na stadionu Maksimir odrzan je trening hrvatske nogometne reprezentacije uoci sutrasnje utakmice Lige nacija protiv Spanjolske. Matej Mitrovic. Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Duje Ćaleta-Car bio bi sigurno prva opcija, ali on je zbog neigranja za mladu reprezentaciju pao u nemilost i pitanje je hoće li ga Dalić pomilovati.

Još je nekoliko zanimljivih igrača koji bi mogli uskočiti, poput MileŠokrića, DinaPerića ili NikoleKatića. No sve su to igrači koji su skupili nekoliko minuta u reprezentativnom dresu ili nisu niti debitirali za Vatrene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska, inače, bez Lovrena i Vide u sastavu nije bila od 15. studenoga 2013., odnosno reprezentativnog debija Nike Kovača protiv Islanda za odlazak na SP u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo