MOURINHO SJEDA NA KLUPU VELIKANA: / Hrvata će trenirati jedan od najboljih na svijetu?

Image

Portugalski stručnjak od prosinca je bez kluba

6.5.2019.
10:31
VOYO logo

Otkad je dobio otkaz u Manchester Unitedu krajem prošle godine, slavni portugalski trener Jose Mourinho jedan je od najtraženijih trenera na svijetu i konstantno ga se povezuje s najvećim europskim kilubovima, a sad se pojavila neočekivana glasina koja ga povezuje sa škotskim velikanom Celticom.

Mourinho je jedan od najvećih trenera na svijetu, a tijekom svoje bogate karijere osvajao je naslove prvaka u Portugalu, Italiji, Engleskoj i Španjolskoj, a ima i dvije titule u Ligi prvaka i jednu Europsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka ga Šimunović

Sada je poznati talijanski novinar, najpoznatiji po informacijama o transferima, Gianluca Di Marzio objavio kako je Mourinhu ponuđena pozicija na klupi aktualnog škotskog prvaka Celtica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, britanski list Daily Mail tvrdi da je ponuda Celtica za Mourinha vrlo izdašna, a Portugalac već ima ponude Rome i Lyona, klubova koji u svojim prvenstvima, za razliku od Celtica, još nisu osigurali nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Bivši trener Chealsea, Real Madrida i Intera trenutno radi kao TV-komentator, a Celtic je u subotu osvojio jubilarni 50. naslov prvaka. Ekipu vodi Neil Lennon, koji je došao kao privremeni trener i vjerojatno neće ostati na toj dužnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozicija na klupi Celtica, za kojeg igra i hrvatski branič Jozo Šimunović, Mourinhu bi donijela veliku mogućnost osvajanja trofeja jer je Celtic uvjerljivo najdominantnija ekipa u Škotskoj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo