TEŽAK UDARAC ZA HRVATSKU: / Izbornik objavio popis, naš prvi reket propušta ključni susret Davis Cupa

Image
Foto: Profimedia

Na rasporedu je kvalifikacijski susret za odlazak na završni turnir

25.2.2020.
13:52
Profimedia
VOYO logo

Izbornik hrvatske reprezentacije Vedran Martić objavio je sastav za predstojeći susret Hrvatske i Indije, koji je na rasporedu 6. i 7. ožujka u Zagrebu, a najveća izmjena u odnosu na željenu postavu je izostanak Borne Ćorića, koji je zbog ozljede ruke otpao s popisa, potvrdili su iz Saveza.

Tako će se Indiji u kvalifikacijskom susretu za odlazak na završni turnir Davis Cupa u Madrid suprotstaviti Marin Čilić, Borna Gojo, Nino Serdarušić, Ivan Dodig i Mate Pavić, a na treninzima će sudjelovati i MatijaPecotić. Izbornik indijske reprezentacije Rohit Rajpal objavit će sastav također u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

25.11.2018., Lille, Francuska - Na stadionu Pierre-Mauroy odigrano je finale Davis Cupa izmedju Francuske i Hrvatske. Hrvatska je osvojila Davis Cup drugi puta u povijesti. Marin Cilic je svladao Lucasa Pouillea s 3:0 u setovima. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Susret hrvatskih i indijskih tenisača u zagrebačkom Domu sportova bit će jedan od dvanaest kvalifikacijskim okršaja, a pobjednici će se na turniru u Madridu priključiti prošlogodišnjim polufinalistima Španjolskoj, Kanadi, Velikoj Britaniji i Rusiji, te reprezentacijama koje su dobile pozivnicu, Srbiji i Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo