TEŽAK UDARAC ZA FURYJA I JOSHUU: / 'Dosta mi je glasina i nagađanja. Vidim da me se netko boji....'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Joshua je posljednju borbu imao u prosincu prošle godine

20.5.2020.
21:38
Profimedia
VOYO logo

Bugarski boksač KubratPulev poručio je kako nema namjeru odustati od borbe za svjetsku titulu protiv Britanca AnthonyjaJoshue kako bi se svjetski prvak u teškoj kategoriji prvo borio protiv TysonaFuryja. Nedavno su se pojavile glasine da će se Joshua najprije boriti protiv Furyja za naslov apsolutnog prvaka i da će se zbog toga bugarski boksač povući. Međutim, Pulev to demantira.

"Dosta je glasina i nagađanja. Ne razumijem zašto još uvijek odgađamo postavljanje datuma i mjesta. Jedva čekam borbu," kazao je bugarski boksač u razgovoru za BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidim da me se netko boji i pokušava se suprotstaviti nekom drugom ispred mene," dodao je Puilev kome je nadimak "kobra".

Borba između Joshue i Puleva trebala je biti 20. lipnja u Londonu na stadionu Tottenhama, međutim dvoboj je odgođen za neodređeno vrijeme zbog epidemije novog koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Britain's Anthony Joshua (L), boxing promoter Eddie Hearn (C) and Bulgaria's Kubrat Pulev (R) pose on the pitch at the Principality Stadium in Cardiff on September 11, 2017 during a promotional event for their heavyweight world title boxing match. Britain's Anthony Joshua will defend his IBO, IBF and WBA world heavyweight titles against Bulgaria's Kubrat Pulev at Cardiff's Principality Stadium on October 28. / AFP PHOTO / Geoff CADDICK

Trenutačno se razgovara o mjestima i datumima borbe, a moguće je i da boksači odmjere snage u pulskoj Areni.

Pulev je dosad dobio 28 od 29 mečeva, a 2014. je izgubio od Vladimira Klička. Joshua također, ima samo jedan poraz u 24 meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čekam dvoboj godinu dana, ali uvijek pronađu neki razlog da ga odgode," dodao je Pulev.

Joshua i Pulev prvi put su se trebali boriti u Cardiffu na stadionu Principality u listopadu 2017. ali tada se Bugarin povukao zbog ozljede ramena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joshua je posljednju borbu imao u prosincu prošle godine kada je u Saudijskoj Arabiji pobijedio Amerikanca Andyja Ruiza vrativši tako izgubljene naslove koje mu je Ruiz 'oteo' u lipnju prošle godine pobijedivši ga u New Yorku.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo