TEŽAK UDARAC ZA BILIĆA: / Conte hrvatskom stručnjaku krade najubojitijeg igrača?

Image

Talijan Antonio Conte dokazao je vlasniku Chelseaja Romanu Abramoviču da nije pogriješio kada ga je sredinom prošle godine angažirao.

10.1.2017.
14:49
VOYO logo

Turbulentan početak sezone zamijenio je spektakularan niz od 13 pobjeda i vodeće mjesto na tablici s pet bodova ispred drugoplasiranog Liverpoola.

Velikoj promjeni forme ponajviše je pridonijela odluka o promjeni taktičke formacija. Točnije prelazak na sustav 3-4-3 koji je Chelseaju donio kompaktnost u obrani u ubojitost u napadu na krilima izvrsnih Diega Coste i Edena Hazarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Conte, javlja The Times, u siječnju želi pojačati kompeticiju u momčadi kako bi još više napredovali. S tim ciljem želi iz Koelna dovesti Jonasa Hectora te West Hamovog Michaila Antonia. Oni bi pak trebali biti alternativa Marcosu Alonsu i Victoru Mosessu, dvojici povučenih krila koji igraju u impresivnoj formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Conte je navodno Nijemca želio i ljetos, ali je na kraju doveo Alonsa iz Fiorentine. S druge strane Biliću bi bio težak udarac kad bi ostao bez Antonija. Englez je ove sezone zabio osam prvenstvenih golova uz jednu asistenciju te je najbolji klupski strijelac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo