TEVEZ PRIHVATIO ONO ŠTO JE ZLATAN ODBIO: / Napadač sa suzama u očima napustio Bomboneru

Image
Foto: Screenshot

Vidno potresen i sa suzama u očima veliki Carlos Tevez (32) oprostio se od navijača Boca Juniorsa na kultnom stadionu La Bombonera. Pobjedom protiv Colona 4:1 okončao je svoj povratak u slavni klub

19.12.2016.
11:36
Screenshot
VOYO logo

Argentinac, koji je tijekom karijere između ostalog parao mreže suparnika u dresovima West Hama, Mnchester Uniteda, Cityja i Juventusa, nakon 18 mjeseci napušta klub u kojem je započeo seniorsku karijeru 2001. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miljenik navijača razočaran je što vodstvo kluba nije iskoristilo njegova poznanstva diljem Europe i dovelo silno željena pojačanja kako bi momčad bila dovoljno jaka da da osvoje Copa LIbertadores.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovo nezadovoljstvo na kraju je iskoristio kineski klub Shanghai Shenhua, koji će mu za dvije godine ugovora isplatiti 80 milijuna eura i donijeti titulu najplaćenijeg nogometaša na svijetu.

Ponuda koja se odbija, osim ako se zoveš Zlatan Ibrahimović pa te u Kinu ne može natjerati niti 100 milijuna eura po sezoni, koliko mu je ranije ove godine ponuđeno. Šveđanin je jednostavno smatra kako u Europi ima nedovršenog posla te da još uvijek nije za 'otpad' pa će vjerojatno tek za godinu i pol dana krenuti putem Kine ili SAD-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo