TEŠKO GA ZAMIJENITI: / I dok se 'Mandžo' i društvo muče, Carlos Tevez briljira u dresu Boce

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

I dok u Juventusu još uvijek žale za odlaskom Carlosa Teveza u Boca Juniors, sjajni argentinski napadač pokazuje zašto čelnici 'Stare dame' nisu htjeli da Tevez napusti Torino.

24.8.2015.
13:22
AFP
VOYO logo

Juventus nije dobro započeo novu prvenstvenu sezonu. U 1. kolu Serie A prvaci Italije izgubili su na svom terenu od Udinesea 1:0. A dok u Juveu analiziraju što im se to dogodilo, Carlos Tevez igra sjajno u dresu Boca Juniors. Spomenuti napadač bio je najzaslužniji za 2:0 pobjedu svoje momčadi protiv Godoy Cruza u 21. kolu argentinskog prvenstva. Tevez je milimetarski precizno iz slobodnog udarca asistirao Marcelu Meliju za prvi pogodak na susretu. Na 2:0 Boce povisio je upravo Tevez s "bijele točke".

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

To je drugi pogodak Teveza od kada je napustio Juventus i vratio se svojoj prvoj ljubavi, klubu u kojem je započeo svoju karijeru. Boca je drugoplasirana momčad argentinskog prvenstva s 46 bodova, isto kao i vodeći San Lorenzo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dvije sezone zabio ukupno 50 golova

Što se tiče Teveza, vrijedi podsjetiti kako je napadač preselio u Bocu za 6,5 milijuna odštete, a umjesto njega čelnici "Stare dame" doveli su Marija Mandžukića i Paula Dybalu. Upravo je spomenuti dvojac naveden kao zamjena za Teveza kojeg neće biti lako nadomjestiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tevez je prošle sezone za Juventus zabio 29 pogodaka, a sezonu prije toga 21 gol. Brojke koje govore sve, Mandžukić će imati jako težak posao zamijeniti Argentinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo