Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neka ga bude sram

Teške optužbe za slavnog nogometaša: On je izdajica države!

Thibaut Courtois
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/4
29.04.2018.
u 20:27

- Ljudi, pa on je prodavao informacije koje je saznao u svlačionici!

Marc Wilmots, bivši izbornik Belgije koji ju je vodio i u dvobojima protiv Hrvatske, u intervjuu za engleske medije svalio je teške optužbe na račun slavnog nogometnog vratara. Prema njegovim riječima, Thibaut Courtois odavao je važne podatke iz svlačionice.

On ga je optužio da je u suradnji sa svojim ocem Thierryjem prodavao novinarima sastav s kojim će Belgija igrati.

- Igračima priopćim sastav u 18 sati, a već 15 minuta kasnije svi portali ga objave. Svi su znali naš početni sastav, a nekoliko novinara mi je tvrdilo da je sastave slao Thierry, rekao je Wilmots pa dodao:

- Smatram ih izdajicama države! Neka ih bude sram zbog toga što su napravili. Mi smo morali čekati do sat vremena prije utakmice da saznamo sastav protivnika, a oni su naše već znali i imali su dovoljno vremena da se pripreme.

Komentara 14

PA
Paket
21:57 29.04.2018.

Da si ti dobar trener s takvom momčadi kao što je Belgija bi pobijedio bez obzira znaju li sastav i tjedan dana unaprijed

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
21:57 29.04.2018.

Delač em lažeš em kradeš ... Briši samo briši komentare ...

CA
Cafa
09:18 30.04.2018.

On je izdajica, a ti si nesposoban trener. Delač je novinarčić, a urednik koji je stavio Kalinićevu sliku je dno dna. Eto sve sam vam rekao. Sretni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije