TEŠKA BRUKA HRVATSKIH NAVIJAČA: / Zbog danskih sudaca odvratnim uvredama zasuli norveškog nogometaša

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL/Ilustracija

Izbornik je nakon poraza od Njemačke žestoko napao suce.

23.1.2019.
17:29
Slavko Midzor/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Bivši norveški nogometaš Mads Hansen (34) ovih je dana meta napada hrvatskih navijača. Naime, nakon rukometne utakmice s Njemačkom Lino Červar i društvo uputili su teške riječi i optužbe prema danskom sudačkom paru. Jedan od njih pak nosi isto ime kao i navedeni nogometaš te su ga navijači zabunom zasuli uvredama putem Instagrama. O tome je progovorio za norveški NRK.

Image
STIŽE NAJGORA KAZNA ZA DANSKE SUCE? /

Červar je njihovo suđenje nazvao legalizacijom lopovluka, evo kako će to biti naplaćeno

Image
STIŽE NAJGORA KAZNA ZA DANSKE SUCE? /

Červar je njihovo suđenje nazvao legalizacijom lopovluka, evo kako će to biti naplaćeno

Ružne riječi

"Nepoznati ljudi šalju mi poruke koje su očito namijenili sucu. Poručuju mi odvratne stvari poput 'nadam se da ćeš umrijeti od raka', 'kaznit će te Bog'' i ''neka te Sotona uzme'. Ne trebate puno skrolati po mojem profilu da biste shvatili da ja nisam rukometni sudac. Ali kada su mi počele stizati poruke, odgovorio sam im da se nadam da je Njemačka pobijedila. To ih je još više razljutilo", otkrio je bivši nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Lino Červar se nakon utakmice obrušio na danski sudački par Gjeding-Hansen i njihovih nekoliko odluka u zadnje dvije i pol minuta koje su sve otišle na njemačku stranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Besramna krađa

"Ovo Svjetsko prvenstvo je ujedno i kvalifikacijsko za Olimpijske igre u Tokiju. A ja sa 45 godina trenerskog iskustva mogu reći da je narušena olimpijska povelja, pravo svakog sportaša na ravnopravnost. Nema u sportu malih i siromašnih zemalja, bar ne bi tako trebalo biti, a danski suci su večeras jako oštetili hrvatsku reprezentaciju i ugrozili moje i pravo mojih igrača na Olimpijske igre. Ne mogu amateri odlučivati o sudbini sportaša", žestio se Červar na službenoj konferenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja nikoga nisam uvrijedio, a nisu ni moji igrači. Ali način kako nas je besramno pokrao ovaj nazovi najbolji sudački par na svijetu. Oteli su nam pobjedu. A mi smo zadnjih deset godina dvaput bili domaćini SP i EURA, pa pitajte sve jesu li suci krali u našu korist kao što je slučaj tu. Ovi suci se trebaju sankcionirati, a neki su nas savjetovali i da povučemo ekipu s prvenstva. Onakav prekršaj nad Duvnjakom, pa to je bilo očito", kazao je Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo