[VIDEO] TENISAČICE SE SKORO POTUKLE NA TERENU: / Sutkinja morala smirivati situaciju, pale su teške riječi

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Teniski okršaj zamalo je postao fizičkim okršajem

1.10.2018.
18:58
Screenshot
VOYO logo

Sloane Stephens vodila je protiv Anastazije Pavljučenkove u Pekingu, bio je to ogled Amerikanke protiv Ruskinje. Stephens je sjajno igrala u drugom setu i došla do 5-2. Ruskinja je u tom trenutku pozvala medicinski time-out, a Stephens je pukla jer je smatrala kako Ruskinja glumi ozljedu da bi ju izbacila iz ritma.

"Zoveš liječnika na 5-2?! Smiješna si! Nisi ozlijeđena. Pokazuješ ogromno nepoštovanje", vikala je Stephens na rusku tenisačicu. "Ma, ti znaš jesam li ozlijeđena?", odgovorila joj je Pavljučenkova koja je pokazala kako je odlučna u svojoj namjeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva sukoba u istom meču

Da sutkinja Jenny Zhang nije prepoznala situaciju kao ozbiljnu i spustila se sa stolice, tko zna što bi bilo. Stephens je dobila drugi set 6-4. Kad se činilo da se sve smirilo, novi okršaj u trećem setu. Amerikanka je povela 3-0 i to je Ruskinju izbacilo iz takta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odigrale su sjajan poen, Stephens je izašla na mrežu i dobila lopticu u tijelu. Snašla se i odigral volej, na kraju dobila taj poen, set i meč, ali kamere su je uhvatile kako govori: "Ta ku*a me htjela pogoditi!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo