VIDEO: / NATRAG U ŠKOLU Lijepa danska tenisačica morala bi se posvetiti fair playu

Danska profesionalna tenisačica poljskog porijekla Caroline Wozniacki je u meču sa Viktorijom Azarenko pokazala da baš ne posjeduje fair-play osobine.

27.2.2015.
17:37
VOYO logo

Naime, njihov meč je obilježila jedna kontroverzna situacija koja se dogodila krajem prvog seta. Azarenka je imala vodstvo 5:3 (30:30), a Wozniacki je imala drugi servis. Loptica je pogodila vrh mreže i pala u aut. Međutim, linijski sudac se nije oglasio. Azarenka je, tad, pozvala u pomoć "hawk-eye", no na njezinu nesreću i on je zakazao.

Tada je bjeloruska tenisačica ušla u raspravu na samoj mreži, a nakon nekog vremena zatražena je prosudba i supervizora turnira. Očito nemoćna, ali odlučna da istjera pravdu na čistac Azarenka je pitala Wozniacki zar dosta nije vidjela kako je loptica, očito, pala u aut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova se na pitanje samo nasmijala, i time sve rekla. Na kraju balade glavni sudac je odlučio da Wozniacki ponovi sporni drugi servis, no danska je tenisačica zatim tražila prvi servis jer je prekid zbog sporne situacije trajao predugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da pravda u ovom meču bude zadovoljena, a Azarenka je na kraju slavila protiv Wozniacki 6:3, 6:1 i plasirala se u polufinale WTA turnira u Dohi. U ovom slučaju pravda je bila brza i dostižna...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo