VIDEO: / Nadal san proslavio s Mickeyjem Mouseom

Nakon osvajanja šestog naslova u Roland Garrosu i ostvarenja sna, najbolji svjetski tenisač je otišao u Disneyland gdje se dobro proveo s likovima iz crtića.

8.6.2011.
13:53
VOYO logo

Rafael Nadal je u Parizu osvojio ukupno deseti Grand Slam naslov u karijeri, odnosno šesti u Roland Garrosu kojim je dostigao legendarnog Šveđanina Bjorna Borga, a novi trijumf proslavio je u Disneylandu u kojem se dobro zabavio.

"Nisam u poziciji da od Boga išta više tražim, ionako mi je dao više nego što sam mogao sanjati kao dijete. Jedino mi je zdravlje bitno, bez toga ne ide u životu", izjavio je u Parizu nepobjedivi Nadal kojeg uskoro očekuje obrana naslova u Wimbledonu u kojem je prošle godine slavio protiv Tomaša Berdycha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada se u glavi moram prebaciti na travu, a to je za mene uvijek velika promjena. Iako sam prošle godine bio uspješan na toj podlozi, opet se moram prilagođavati i prisjetiti se što sam radio dobro te to ponoviti i ove godine. Pobjeda u Roland Garrosu mi je omogućila da u Wimbledonu nastupim s manje pritiska, ali ne i s manje ambicije", izjavio je Nadal.

Vezani članci:

arti-201106060510006 arti-201106070763006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo