Pogledajte najluđi Đokovićev skeč ikad!

S obzirom na to da se stalno snima izvodeći skečeve prije, poslije, ali i tijekom mečeva, Novaku Đokoviću prva je prava filmska uloga došla u pravom trenutku.

28.3.2012.
13:56
VOYO logo

"Moram se koncentrirati da sve dobro ispadne,", rekao je Nole prije snimanja te potom odglumio akcijsku scenu u kojoj četiri terorista sredi reketom.

"Bila je ovo jedna od najluđih stvari koje sam ikad napravio", izjavio je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimalo se u Bugarskoj, a na setu su, među ostalima, i Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Jean Claude van Damme. Film 'Plaćenici 2' izlazi u kolovozu.

Najbolji svjetski tenisač i branitelj naslova na ATP Masters 1000 turniru u Miamiju, Srbin Novak Đoković, igrat će u četvrtfinalu protiv Španjolca Davida Ferrera

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković je u osmini finala pobijedio Francuza Richarda Gasqueta 7-5, 6-3 nakon jednog sata i 39 minuta igre. U prvom setu je Đoković imao dosta problema, te je spasio šest od sedam break-lopti. Gasquet je jednu ipak iskoristio, te poveo s 3-1, no, Đoković je brzo vratio ravnotežu, oduzeo se servis Francuzu u šestom gemu, a još jednim breakom u 12. gemu osigurao je prvi set. U drugom nije imao problema, jedan break bio mu je dovoljan za pobjedu. David Ferrer je sa 6-3, 6-3 svladao Argentinca Juana Martina del Potra, koji je prethodno izbacio dvojicu hrvatskih predstavnika, prvo Ivu Karlovića u 2. kolu, a onda i Marina Čilića u sljedećoj rundi. Protiv Ferrera je Del Potro izborio samo dvije break-lopte u meču, niti jednu nije realizirao. Španjolac je iskoristio tri od sedam šansi. David Ferrer osvojio je ove sezone već tri ATP turnira (dva na zemljanoj podlozi), ima 22 pobjede i samo dva poraza. Jedan od njih pretrpio je baš od Đokovića u četvrtfinalu Australian Opena. Ukupni omjer u međusobnim ogledima je 7-5 za Đokovića. Nakon iznenađujuće pobjede na Rogerom Federerom, Amerikanac Andy Roddick nije se dugo zadržao na turniru kojeg je osvojio dvaput, 2004. i 2010. godine. Sa 7-5, 6-0 svladao ga je Argentinac Juan Monaco. Roddick je poveo s 4-2 u prvom setu, samo da bi do kraja meča osvojio još samo jedan gem. Monaco će za polufinale igrati protiv Amerikanca Mardyja Fisha, koji je u tri seta eliminirao Španjolca Nicolasa Almagra. U donjoj polovici ždrijeba nije bilo iznenađenja. Prošlogodišnji i trostruki finalist, Španjolac Rafael Nadal, sa 6-4, 6-4 je pobijedio Japanca Keija Nishikorija nakon dva sata i 10 minuta igre. Suparnik u četvrtfinalu bit će mu Francuz Jo-Wilfried Tsonga, koji je glatko svladao Nijemca Floriana Mayera 6-3, 6-2 za samo 53 minute igre, ne dopustivši svom suparniku niti jednu break-loptu u meču. Andy Murray, pobjednik Miamija 2009. godine, spasio je sve tri break-lopte u meču protiv Francuza Gillesa Simona i sa po jednim breakom u oba seta slavio 6-3, 6-4. U četvrtfinalu ga čeka Srbin Janko Tipsarević, pobjednik protiv Bugara Grigora Dimitrova u dva seta.

ATP Miami, osmina finala: Đoković (1) – Gasquet 7-5, 6-3 Ferrer (5) – Del Potro (11) 6-3, 6-3 Monaco (21) – Roddick (31) 7-5, 6-0 Fish (8) – Almagro (12) 6-3, 6-7(2), 6-3 Tipsarević (9) – Dimitrov 7-6(3), 6-2 Murray (4) – Simon (13) 6-3, 6-4 Tsonga (6) – Mayer (19) 6-3, 6-2 Nadal (2) – Nishikori (16) 6-4, 6-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo