VELIKO PRIZNANJE: / Hrvatski dragulj u društvu Mourinha, Bolta i Bryanta

Da mladi hrvatski tenisač Borna Ćorić, jedan od najvećih talenata našeg sporta, postaje istinska svjetska zvijezda, dokazuje i pomama sponzora za njim.

2.4.2015.
13:18
VOYO logo

Briljantne igre posljednjih mjeseci, pobjede protiv Rafaela Nadala i Andyja Murrayja i skok na 59. mjesto svjetske ljestvice donose hrvatskom tinejdžeru sve veću popularnost i pozornost medija. Primjećuju to i velike tvrtke, a posljednja u nizu je proizvođač luksuznih satova Hublot s kojim je Ćorić ovaj tjedan potpisao ugovor.

Priča je posebno zanimljiva kad se uzme u obzir da su među manekenima Hublota brojne 'face' svjetskog sporta - od najbržeg čovjeka današnjice Usaina Bolta, preko Chelseajeva trenera Josea Mourinha, pa do jednog od najvećih košarkaša svih vremena Kobea Bryanta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još otkako sam bio dijete obožavam satove. Stoga želim zahvaliti Hublotu, svojem omiljenom brendu među satovima, koji me odabrao za svojeg ambasadora i gurnuo u društvo veličina poput Josea Mourinha, Usaina Bolta ili Kobeja Bryanta", poručio je Ćorić na Facebooku.

Zagrepčanin je, inače, na ATP Masters 1000 turniru koji se ovaj tjedan igra u Miamiju prošao jedno kolo što će mu donijeti daljnji napredak na svjetskoj ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo