VELIKI USPJEH HRVATSKE NADE: / Ćorić osigurao polufinale i prije posljednjeg meča u skupini

Image
Foto: AFP

U susretu 3. kola skupine B Next Gen ATP Finala u Milanu, u kojoj se natječe i hrvatski tenisač Borna Ćorić, Rus Danil Medvedev je svladao Amerikanca Jareda Donaldsona s 3-4 (3), 4-2, 4-3 (1), 4-0

9.11.2017.
18:25
AFP
VOYO logo

Ovaj je rezultat osigurao Ćoriću plasman u polufinale i prije njegova susreta 3. kola koji je na rasporedu kasnije tijekom četvrtka protiv Rusa Karena Hačanova, dok je Medvedev pobjedom zadržao izglede za plasman među četiri najbolja.

Chung prvi u skupini A

Medvedev je natjecanje u skupini okončao s dvije pobjede i jednim porazom te će proći u polufinale ukoliko Ćorić svlada Hačanova ili ukoliko Hačanov pobijedi Ćorića u pet setova. U slučaju pobjede Hačanova protiv Ćorića u tri ili četiri seta, tada će u polufinale Hačanov i Ćorić. Prije svog međusobnog susreta Ćorić ima omjer pobjeda i poraza 2-0, a Hačanov 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donaldson je natjecanje u skupini završio s tri poraza.

Hyeun Chung iz Južne Koreje je natjecanje u skupini A okončao s maksimalne tri pobjede, on je u susretu 3. kola nadigrao Talijana Gianluigija Quinzija s 1-4, 4-1, 4-2, 3-4 (6), 4-3 (3). Kasnije će se u izravnom susretu za drugo mjesto susresti Rus Andrej Rubljov i Kanađanin Denis Šapovalov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo