VELIKA POBJEDA: / Sedam breakova za slavlje protiv favorizirane suparnice

Image
Foto: AFP

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni plasirala se u drugo kolo WTA turnira u Pekingu nakon što je u ponedjeljak u prvom kolu bila bolja od 26. igračice svijeta, Rumunjke Irine Camelije Begu.

5.10.2015.
9:32
AFP
VOYO logo

U meču koji je trajao sat vremena i 53 minute naša je tenisačica slavila sa sa 6:1, 3:6, 6:3. Ispalila je Lučić-Baroni šest asova, ali je skupila i devet dvostrukih servis pogrešaka. Čak 17 puta je bila suočena s break-loptom, ali se 12 puta spasila. S druge strane, iskoristila je sedam od svojih deset prilika za oduzimanje servisa suparnici.

Druga pobjeda protiv Begu

Ovo je bio treći međusobni okršaj između Lučić-Baroni i Begu i druga pobjeda hrvatske tenisačice koja je trenutno 80. na WTA ljestvici. Bolja je bila i 2009. u Fort Walton Beachu, a Rumunjka je iste godine slavila u Midlandu. U drugom kolu Pekinga Lučić-Baroni će igrati protiv pobjednice dvoboja između mlade Švicarke Belinde Bencic i Amerikanke Madison Brengle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, turnir u Pekingu se igra na tvrdoj podlozi, uz nagradni fond od 4,75 milijuna dolara. Prva je nositeljica Rumunjka Simona Halep.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo