UŽIVO OD 13.00: / AJMO DEČKI, IDEMO PO TU 'SALATARU'! Sve je u vašim rukama, ostvarite nam snove

Image
Foto: AFP

Od 13.

25.11.2018.
11:16
AFP
VOYO logo

Finale Davis Cupa, pojedinačni mečevi, treći dan

Stadion: Pierre Mauroy, Lille

FRANCUSKA - HRVATSKA Ukupni trenutni rezultat 1-2

Podloga: zemljana


Hrvatska je na korak do osvajanja Davis Cupa! Nedjeljni program pojedinačnih mečeva započinje u 13 sati, a u prvom dvoboju će Marin Čilić prema nominaciji za suparnika imati Jeremyja Chardyja. Naš najbolje rangirani hrvatski tenisač pokušat će napraviti ono što nije uspio 2016. godine protiv Argentinca Juana Martina del Potra. Tada je u finalu u Zagrebu pri vodstvu Hrvatske od 2-1 izgubio meč...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KRAJANU PREKIPJELO PA NAJAVIO ŽALBU: /

'Ako se ovako nastavi, mi imamo odgovor!'

Image
KRAJANU PREKIPJELO PA NAJAVIO ŽALBU: /

'Ako se ovako nastavi, mi imamo odgovor!'

Chardy ili Pouilleu protiv Čilića?

No, prema onome što je Chardy pokazao protiv Borne Ćorića u petak, za očekivati je da će izbornik Francuske Yannick Noah, protiv Čilića, dati priliku svom prvom igraču Lucasu Pouilleu da odvede finale do petog, odlučujućeg meča u kojem bi se Borni Ćoriću trebao suprotstaviti Jo-Wilfried Tsonga, koji muku muči s ozljedom i čiji je nastup pod znakom upitnika...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dosadašnjoj 118-godišnjoj povijesti Davis Cupa, reprezentacija koja je prvog dana izgubila oba pojedinačna meča samo je jednom uspjela nanizati tri pobjede i doći do naslova. Bili su to tenisači Australije, koji su 1939. godine okrenuli meč protiv reprezentacije SAD-a na gostovanju u Haverfordu.

Čekamo 13 godina na trofej

Na naslov u Davis Cupu čekamo 13 godina, od prosinca 2005. i Bratislave. Bili smo blizu prije dvije godine protiv Argentine u Zagrebu, ali smo pali. Sad opet sanjamo “salataru” u našim teniskim vitrinama. Marin, Borna i društvo do sad su nas oduševili u Lilleu, bez obzira na jučerašnji poraz Pavića i Dodiga u parovima protiv Pierrea-Huguesa Herberta i Nicolasa Mahuta, nakon više od tri i pol sata teške bitke, rezultatom 6-4, 6-4, 3-6, 7-6 (3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dalje je sve u našim rukama. Šampanjac je na hlađenju, “salatara” na sigurnom i čeka na pobjednika, imamo dva moćna argumenta za pobjedu. Stoga, možemo samo reći: Ajmo dečki po tu salataru, uzmite ju i oduševite naciju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo